Zoetwaren

Wilt u meer beleving creëren rondom het snoepschap?

Er zijn verschillende grote merken die dispensers inzetten om rondom snoep meer beleving te creëren. Mars doet het, The Jelly Beans Factory doet het en ook vele minder bekende merken maken het zelf tappen van snoep tot een beleving. Is dat ook wat voor u?

Een grote snoepwand creëren?

Wilt u echt groots uitpakken in snoep? Wij kunnen u de complete wand leveren en elke sectie bijzonder maken Een combinatie van dispensers, schepbakken en uw eigen voorverpakte cadeau artikelen maken de wand onweerstaanbaar. Ook voor moeilijk stromende producten hebben wij een oplossing. Vorm gegeven in hout of metaal, u zegt het maar.

Shop for 'Turnkey Oplossingen'
Food Dispense candy presentation

Een bijzondere snoepdisplay realiseren?

In de zoetwarenwereld is het pick en mix systeem wijd verbreid. Jamin gebruikt het en het Kruidvat ook. Snoep van allerlei soorten in een zakje doen en tegen een prijs per 100gr afrekenen. Zo’n systeem is er al heel lang maar het werkt nog steeds. De verleiding van zoet zal niet snel verdwijnen. Wij kijken samen naar uw wensen en gaan dan aan de slag. Pick en Mix kan klein op de counter of groot zoals bijvoorbeeld bij de Efteling in de Snoepshop.

Shop for 'Food dispense displays, hout'
M&M display (2)

Een display voor op de toonbank om impuls aankoop te stimuleren?

Ook hiermee kunnen we u zeker helpen. Verschillende snoep toonbank displays zijn beschikbaar om de aandacht van de klant te pakken. Waar gaat u voorkeur naar uit?

Shop for 'Zoetwaren'
EZ552 250

Topping dispensers voor ijs en yoghurt?

Ook voor de food service branche hebben wij een keur aan mogelijkheden. Vooral interessant voor ijssalons en yoghurtbars zijn onze topping dispensers in allerlei maten en vormen. Verschillende uitstroomwielen zorgen voor de juiste portie van ieder product.

Shop for 'Toppings'
EZP2906 S