Thee

De wereld van thee

Wij begrijpen uw passie voor goede thee, de tijd en de liefde die u er in stopt. Kwaliteit dat is het uitgangspunt voor alles. Als u uw thee uit dispensers wilt aanbieden dan vindt u bij ons een uitgebreide lijn mooie en kwalitatieve thee dispensers.  Zoekt u een thee dispenser voor een enkele kop thee? Of wilt u losse thee aanbieden in uw winkel in een zelfbedieningssysteem? Food Dispense is dispenser specialist en heeft voor u de juiste oplossing.

Wilt u losse thee aanbieden in een winkel?

Daar is veel voor te zeggen. Klanten kunnen nieuwe smaken uitproberen en kopen in hun eigen hoeveelheid. Thee wordt gemiddeld genomen in hoeveelheden van 70 gram gekocht en dus is het een prima product om uit de dispenser aan te bieden. Wij kunnen met alle theesoorten overweg omdat  verschillende uitstroomwielen beschikbaar zijn die porties afgeven van 3gr tot 30 gram. De in de USA bekende thee keten “Teavana” en het Nederlandse merk Simon Lévelt, gingen u al voor. Hoe kunnen we u helpen?

Shop for 'Thee'
Tevana teas and herbals

Of denkt u aan een thee concept voor hotel of kantoor?

Dat vergt precisie werk. Om thee voor een enkele kop in porties van 3-5 gram te kunnen laten tappen, is een speciale dispenser nodig.  De thee dispenser moet kleine porties kunnen afgeven en de theeblaadjes niet verkruimelen. De uitstroom moet netjes gaan zodat de thee kan worden opgevangen in een T-sac of klein theepotje met filter. Die dispenser kunnen wij u bieden. Bent u geïnteresseerd? Stuur ons een bericht!

Shop for 'Thee'
Rosseto triple topping dispenser set, less high