Rijst en Pasta

Onderscheidend rijst en pasta assortiment

Volgens Wikipedia zijn er meer dan 40.000 soorten rijst en heel veel soorten pasta. Wereldwijd zijn Italiaanse en oosterse gerechten erg populair. Heeft u al een onderscheidend pasta en rijst assortiment in uw winkel?

Rijst en Pasta dispenserwand

Heeft u ooit gedacht aan het verkopen van onverpakte droogwaren uit dispensers? Een prachtige dispenser wand maakt van uw winkel the place to be. Door verschillende soorten pasta en rijst aan te bieden maakt u het interessant voor uw klanten om meer te besteden in uw winkel. Laat uw klanten nieuwe soorten en smaken die ze nog niet kennen uitproberen.

Shop for 'Turnkey Oplossingen'

Minder verpakkingen door inzet bulk dispensers

Het aanbieden van onverpakte droge voeding bespaart verpakking in de hele keten. Product worden ingekocht bulk per 3 tot 5 kg zakken en direct uit de dispenser verkocht waarme enrome hoeveelheden plastic en karton bespaard worden. Daarnaast kopen uw klanten precies wat ze nodig hebben wat ook helpt bij het terugdringen van voedselverspilling.

De beste droogwaren dispensers

Wij bieden de beste dispensers op de markt. Zeer duurzaam, luchtdicht, altijd vol lijkend, transparant en gemaakt van BPA vrij kunststof. Deze food dispensers gaan vele jaren mee. Van een individuele set tot een complete winkel of shop-in-shop concept, alles is mogelijk. Voor rijst en pasta raden wij onze grotere dispensers en schepbakken aan van 19 liter of meer.

Shop for 'Rijst, pasta, peulvruchten'
FD6012-45