Noten

Biedt u al noten of snacks uit de dispenser aan?

Food Dispense is gespecialiseerd in dispensers en schepbakken voor de verkoop van onverpakte noten en snacks. De dispensers zijn zeer luchtdicht en houden uw producten goed vers! U kunt kiezen uit dispensers die vrij stromen of dispensers die een portie per keer afgeven. U installeert een paar dispensers of een hele wand in hout of metaal. Wij zijn flexibel en kunnen veel. Wat zijn uw wensen?

Shop for 'Noten'
DS101 -TRAIL MIX - 250

Creëer een noten en snack tapwand in uw winkel!

Wat zullen uw klanten opkijken van deze aantrekkelijke noten en snack wand met direct zicht op de producten. Ze zien wat ze kopen! De producten presenteren zich optimaal in de transparante food dispensers en de klant bepaalt zelf hoeveel hij koopt. Wilt u eens wat anders? Gaat u een notenbar verbouwen of een nieuwe starten? Oriënteer u dan eens bij ons. We helpen u graag.

Shop for 'Food dispense displays, hout'
Anuga1-17

ToGo notenbar, stimuleer gezond snoepen

Even een gezonde beker  noten tappen voor consumptie gedurende de dag. Dat kan met deze elegante notbenbar. Een lust voor het oog en opvallend geplaatst zal de notenbar zeker de impuls omzet stimuleren. Sta u uw klanten toe een eigen beker vol te tappen en zo bij te dragen aan het besparen op verpakkingen?

Shop for 'Noten en Snacks'
Food Service