Levensmiddelen

De trend is onverpakt!

start vandaag nog met het installeren van:

bulk food wall

Een onverpakt afdeling of wand

Een categorie display

Een enkel schap

Waar heeft u ruimte voor?

Een onverpakt afdeling of wand

De trend is onverpakt, speelt u daar al op in? Mogelijk dat gaat u starten, ombouwen of verbouwen. Een ideaal moment om een onverpakt afdeling of wand te installeren. Misschien is de materie nieuw voor u. Wij doen dit al 10 jaar en helpen u graag met onze kennis. Lees alles over onverpakt in ons e-book.

Onverpakt wand bio winkel
Breakfast cereals dispense concept

Een categorie display

Welke categorie gaat u extra aandacht geven de komende tijd? Is dan een onverpakt concept een optie voor u? Wilt u meer aansluiting vinden bij shoppers die voor puur en gezond gaan? Wij denken graag mee en zijn flexibel. Op de foto een ontbijtgranen concept dat in samenwerking met Dr Oetker Duitsland  is otnwikkeld.

Een enkel schap

Wilt u eerst eens even kijken of het wat voor u is? We hebben voor u verschillende test pakketten samengesteld inclusief plakstrip voor op een glad schap. Deze kunt u eenvoudig achter op het schap plakken en dan de dispensers eronder haken

Gravity bins 13 liter
Electrical yoghurt dispense machine

Ik wil meer beleving op de winkelvloer

Laat uw klanten zelf pindakaas maken of yoghurt tappen! Bekijk ook onze elektrische machines voor het tappen van zoetwaren of droge levensmiddelen. Daar kunnen we een hele wand van maken.