Koffiebonen

De passie voor de perfecte espresso

Wij begrijpen dat tijd, energie en liefde belangrijk is voor een goede kop koffie en om die reden bieden wij u de meest innovatieve, duurzame en mooie koffiebonen dispensers. Als er een product is dat kan profiteren van de esthetische voordelen die ons systeem biedt, dan is het wel koffie.

De serie FD4000 en FD6000 dispensers zijn gemaakt van UV blokkerend materiaal wat oxidatie van de olie in de bonen reduceert om zo de beste kwaliteit te bewaren. De contouren van de dispensers bevatten geen scherpe hoeken, ideaal om ophoping van koffieresten te voorkomen. De nauwsluitende deksels garanderen de versheid van uw product. Onze koffieboon dispensers werken volgens het “first-in, first-out” systeem. Zo kunnen uw klanten altijd de meest verse koffiebonen tappen.

Een attractieve koffie bonen presentatie

Er zijn verschillende dispensers geschikt voor het onverpakt aanbieden van koffiebonen. Het hangt van uw stijlkeuze af waar u voor kiest. Het kan een transparante dispenser zijn zodat de bonen zo goed mogelijk zichtbaar zijn of als u een echt luxe uitstraling nastreeft dan zijn onze koffie bonen dispensers in koper, goud of zilver heel mooi. Ook zijn er lange dispensers beschikbaar die naast elkaar geïnstalleerd een super attractieve presentatie geven. Waar u ook voor kiest het koffie schap wordt zo een onweerstaanbare afdeling in uw winkel. Als u een bonen maler integreert in het concept kunnen uw klanten zelf hun bonen malen en zelfs mixen als ze dat willen. De geur van vers gemalen bonen verspreidt zich in uw winkel….

Shop for 'Koffiebonen'
Koffie

Wilt u uw merk presenteren in een mooie koffie kast?

Dat zouden wij ons goed kunnen voorstellen. De uitstraling van verschillende soorten koffiebonen op een rij is heel mooi. U kunt kiezen welke uitstraling het best bij uw merk past. Is dat de verchroomde dispenser of de meer transparante dispenser? We horen graag meer over uw ideeën. Heeft u vragen? Stel ze op deze pagina!

Supra

Koffie proeverij

Veel klanten blijven hangen aan een bepaalde koffieboon als ze daar éénmaal aan gewend zijn. Daag ze uit en laat ze nieuwe smaken uitproberen! Organiseer een koffie proeverij en gebruik deze koffiebonen tafel display om klanten zelf de bonen te laten tappen.

Coffee bean display

Gaat u uw koffieschap ombouwen?

Door de grote variatie aan koffieboon dispensers in verschillende maten, materialen en vormen kunnen we u helpen uw koffieschap aantrekkelijker te maken en de beleving te verhogen. We begeleiden u door het proces en delen graag onze wereldwijde ervaring in het ontwikkelen van dispenser concepten voor retailers en merken. Wat zijn uw ideeën?

Shop for 'Koffie'