Hotel en food service

Buffet displays voor ontbijtgranen, salades en toppings

Zoekt u een mooie muesli bar voor uw ontbijtbuffet? Heeft u veel gasten dan neemt u een set met een wat grotere inhoud zodat u niet constant bij hoeft te vullen. Wilt u luxe en kwaliteit uitstralen dan kiest u een uitvoering in RVS/hout uitvoering. Er is een set voor ieders budget. Prijzen zijn per stuk. Indien u meerdere sets wilt bestellen neem dan contact met ons op. We sturen u graag een offerte.

Shop for 'Hotel buffet en Food service'
Food Service

Topping dispensers, de juiste portie

Als het gaat om toppings voor ijs, salade of dessert dan heeft u een ander soort dispenser nodig. Het gaat om kleine porties van uiteenlopende producten zoals caramel stukjes, chocolade bolletjes, m&m crunch, etc. Het moet netjes blijven op het buffet en de klant wil ook niet verrast worden door te grote porties. Al onze dispensers voor bevestiging aan de wand worden geleverd met verschillende uitstroom wielen. Dat geeft u de mogelijkheid zelf de juiste portie te bepalen.

Shop for 'Toppings'
Shabu Shabu Apeldoorn S

Thee dispenser voor porties per kop

Zelfs als het gaat om het afgeven van zeer kleine porties van 2-5gr thee is een oplossing voor handen. Door het installeren van het kleinste portie wiel en een silliconen tuitje dat de mond van de dispenser verkleint, is het mogelijk om thee per kop te dispenseren en op te vangen in een T-sac nr 2 of klein theepotje met filter.

Shop for 'Thee'
Thea

Honing dispenser voor afgifte per portie

Wilt u honing mooi presenteren en klanten de mogelijkheid geven om zelf een klein beetje te tappen? Deze honing dispenser is daar speciaal voor ontwikkeld. Per keer is de portie rond de 12gr.

Shop for 'Vloeibaar'
Honey-250

Luxe dranken dispenser in goud, chroom en koper

Dranken dispensers zijn er in vele soorten en maten. Deze hebben een mooie bolle vorm en zijn afgewerkt in goud, chroom of koper finish. Welke stijl past bij u?

Shop for 'Vloeibaar'
Dranken dispenser