Ontbijtgranen en muesli

Verleid uw klanten

Ontbijtgranen presenteren zich aantrekkelijk in de dispensers. De klant ziet wat hij koopt en alles oogt vers. Door het ‘false front’ zichtvenster aan de voorzijde lijkt de dispenser altijd vol. Uw klanten kiezen hun eigen favorieten en kopen precies de hoeveelheid die ze nodig hebben. De ervaring leert dat klanten niet per se meer kopen, maar wel vaker terug komen naar uw winkel.

Shop for 'Turnkey Oplossingen'
Muesli Bar

Samen besparen op verpakkingen

Ontbijtgranen worden meestal verkocht in kartonnen dozen met een plastic binnenverpakking. Als iedereen ontbijtgranen uit een granen en muesli dispenser zou kopen dan zouden we minder afval hebben. Samen kunnen we op verpakkingen besparen door het aanbieden van ontbijtgranen in bulk. Doet u mee?

Shop for 'Ontbijtgranen'
Save packaging, buy bulk

U wilt liever een ontbijtgranen portie dispenser?

Wij zouden geen portie dispenser aanraden voor producten die in grotere hoeveelheden worden gekocht zoals basis muesli en havermout. Voor andere producten kan het juist wel de goede food dispenser zijn. Immers van producten die een hoge kg prijs hebben wil je niet teveel in één keer tappen.

Shop for 'Ontbijt en dessert buffet'
IMG_2881

Hotel ontbijtgranen buffet display

Ook voor de hospitality markt hebben wij een brede keuze aan buffet displays in huis. Simpel en goed geprijsd of stijlvolle luxe tegen een hogere prijs. Klanten zijn zonder meer blij met een hygiënische en mooie buffet ontbijtgranen presentatie.

Shop for 'Hotel buffet en Food service'
Triple SS cereal stand