Fitness & Gezondheid

Maak het uw klanten makkelijk om gezond te snacken

Biedt u gezonde producten aan als toevoeging aan de yoghurt, bijvoorbeeld: chiazaadjes, pitten, granen, cacao nibs, etc? Heeft u al een notenbar in huis? U kunt het uw klanten/gasten makkelijk maken om gezond en lekker te snacken. Is het een idee om food service dispensers in te zetten in uw bedrijf?

Shop for 'Noten en Snacks'
RST-D102

Poeder dispenser, pull-push mechaniek

Om de omzet te stimuleren en de beschikbare poeder supplementen goed te presenteren kan gebruik worden gemaakt van dispensers. Uw klanten kunnen in kleinere hoeveelheden kopen afgestemd op hun week behoefte. Een aantal dispensers naast elkaar in een display of aan de muur zal zeker opvallen en ziet er aantrekkelijk uit.

Shop for 'Poeders'

Poeder dispensers pull-push, hoe werkt het?

Poeders dispenseren is niet gemakkelijk. Poeders zijn zo fijn dat de dispenser gaat lekken of het poeder zet zichzelf vast in de dispenser en stroomt niet meer. Met de pull/push techniek is dit probleem opgelost. Elke keer dat aan het handvat wordt getrokken beweegt een transportbandje op de bodem van de dispenser. Het poeder stroomt makkelijk naar buiten in gelijkmatige porties. Uw klanten zullen het leuk vinden dit zelf te doen.

Nieuw! Poeder dispenser voor kleine porties

Wilt u kleine porties uitgeven per keer? Dat kan met een poeder draaiwiel dispenser. De dispenser is voorzien van een speciaal inzetstuk waardoor hij niet lekt. De afgifte per portie kan variëren van een theelepel tot een eetlepel afhankelijk van het portiewiel dat geïnstalleerd word.

[Non-existent category]
EZ524

Vragen? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.