Diervoeding

Weg met nare geurtjes en ongedierte

Uw weet waarschijnlijk dat het verkopen van bulk diervoeding een winstgevende activiteit is. Wat is de situatie in uw winkel? Verkoopt u nog steeds losse diervoeding uit open bakken? Bakken zonder first-in, first-out systeem en zonder deksel? Dat kan beter. Ons systeem biedt de voordelen van bulk maar haalt de nadelen zoals versheid verlies, geurtjes en motten weg. Overweegt u om uw bulk diervoeding presentatie te verbeteren? Stel uw vraag op deze pagina!

DIGITAL CAMERA

Volume hondenvoer dispenser

Als u een dispenser nodig heeft met een inhoud van 45 liter waar ongeveer 20kg in kan dan is de FD6012-45 de dispenser die u zoekt. Het is een flinke jongen van 55cm diep maar dan kunt u ook aardig doortappen. Niet te hoog plaatsen want dan wordt boven het hoofd tillen te zwaar!

Shop for 'Diervoeding'
FD6012-45

De diervoeding categorie verbeteren

Wilt u extra aandacht besteden aan een specifieke categorie bijvoorbeeld honden, katten, knaagdieren, vissen of vogels? Laten we dan samen een mooie presentatie creëren. Het kan een kleine sample display zijn, een houtkast of een metaalschap voor in de supermarkt. We horen graag uw ideeën.

Shop for 'Turnkey Oplossingen'
Self service petfood section 3 tier

Gaat u uw dierenspeciaalzaak verbouwen of een nieuwe starten?

Denk dan eens aan het inplannen van een meter of meer bulk diervoeding voor honden en katten, knaagdieren, vissen, vogels, etc. Wat uw ideeën ook zijn, gezamenlijk komen we tot de beste oplossing. Wij begeleiden u door het proces en delen graag onze ervaring met het ontwikkelen en bouwen van dispenser concepten voor retailers en merken.

5 meter wall 500x250

Vragen? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.