Bio en Onverpakt

Een complete tap en schep wand?

Mensen die van bulk houden willen graag veel keuze. Zoveel mogelijk onverpakt tappen en scheppen dat is hun doel. Het liefst willen ze een Bio aanbod producten in allerlei categorieën zoals noten, zelfbakken, ontbijt, pasta, granen, zoetwaren, cacaobonen, zaden en pitten, gedroogd fruit, etc. Bent u diegene die hierin vooroploopt?

Shop for 'Turnkey Oplossingen'

Een mooie bulk levensmiddelen presentatie in hout of metaal?

Als u nog niet direct voor een totale wand wilt gaan dan is een categorie oplossing van een meter of 125cm breedte een goed alternatief. De indeling van de kast kan aangepast worden aan de categorie die  u kiest en uw voorkeuren. Het kan zijn dat u geen schepbakken wilt of juist alleen maar schepbakken, breder of smaller, met opbergruimte of zonder. We horen graag uw wensen.

Veganz Berlin

Individuele food dispensers of schepbakken?

Zoekt u een noten dispenser, muesli dispenser, zaden en pitten dispenser, koffiebonen dispenser, schepbakken voor meel of zelfs dispensers voor losse thee om zelf te installeren? Wij bieden een uitgebreide keuze en kunnen u verder helpen. U kunt kiezen voor free flow dispensers (product gaat stromen zodra de klant aan de hendel trekt) of draaiwiel dispensers als het bijvoorbeeld om een ToGo concept gaat.

Shop for 'Levensmiddelen dispensers'
DS101 -TRAIL MIX - 250

Duurzaam tappen en scheppen

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke bulk presentatie voor uw biologische droge producten? Dan bent u hier op de juiste plek!  Of het nu gaat om een enkele rij dispensers of een hele wand, wij hebben de ervaring om u goed van dienst te zijn. Uw klanten kunnen precies de hoeveelheid kopen die ze nodig hebben zodat er minder verspilling is. Door in bulk in te kopen besparen we door de hele keten op verpakkingsmateriaal. Dat is nog eens duurzaam inkopen!

Al onze FD dispensers en schepbakken zijn BPA-vrij. BPA (Bisphenol A) wordt gebruikt bij de productie van plastic (bakjes, lunchtrommels, flessen) en er zijn vermoedens dat het schadelijk is voor de gezondheid als het materiaal verwarmd wordt. Food Dispense biedt systemen die deze stof niet bevatten.

FD6100 pasta-250

Bio of Onverpakt winkel verbouwen of starten?

Gaat u uw winkel verbouwen of hebt u plannen voor een nieuwe winkel? Dan is dat zeker een goed moment om contact met ons op te nemen. We helpen u graag de optimale presentatie voor de beschikbare ruimte te realiseren. Groter aantal winkels? We sturen u graag een offerte op maat. Stel uw vraag op deze pagina!

Vragen? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.