Over ons

Food Dispense is specialist op het gebied van dispensers en schepbakken voor bulk levensmiddelen en voor food service toepassingen.  Wij leveren oplossingen voor o.a. noten, snoep, muesli, thee, koffiebonen, zaden en andere droge levensmiddelen. Voor retail, groothandel en A-merk

Wij streven ernaar om dispensersystemen terug te brengen in speciaalzaken en supermarkten omdat we geloven in:

De klant bepaalt de hoeveelheid

Het mogelijk maken voor klanten om zelf te bepalen hoeveel ze kopen past in onze moderne samenleving. Het traditionele huishouden met twee volwassenen en twee kinderen is al lang niet meer de enige doelgroep voor winkeliers. Speciaalzaken en supermarkten met een “verpakkingsloze” afdeling zullen veel aandacht trekken.

De klant kiest zijn eigen favorieten

Steeds meer mensen zijn bewust met eten bezig, ze hebben interesse in gezonde voeding, volgen een dieet of willen gewoon zien wat ze kopen . Deze mensen vinden het geweldig om uit een dispenser te kopen. Ze zien wat ze kopen en kopen precies de hoeveelheid die ze nodig hebben.

Minder verpakkingen dragen bij aan een duurzamere wereld

Mensen die uit onze dispensers kopen dragen direct bij aan vermindering van verpakkingsafval en voedselverspilling.

Locatie

Vanuit onze locatie in Goor bedienen wij onze klanten in met name west Europa. Maar soms ook van over de hele wereld. Al onze klanten hebben één ding gemeen: ze zoeken naar een onderscheidende manier van winkelinrichting voor hun droge kruidenierswaren in bulk en verwachten goede kwaliteit waarmee ze vele jaren vooruit kunnen.