Geplaatst op 2 Reacties

Lange food dispensers zijn erg geliefd

Lange food dispensers zijn erg geliefd

Wat voor soort dispenser zoek je: een push-pull dispenser, elephant dispenser of een meer standaard exemplaar? Heb je weleens nagedacht over een lange food dispenser? Deze dispensers zijn erg geliefd onder onze klanten en dat is niet voor niets. Het ziet er fantastisch uit in jouw winkel en het geeft de klant precies de hoeveelheid die gewenst is. Lees waarom een lange food dispenser voor iedere supermarkt of winkel voordelen heeft.

Wauw factor
Een muur van snoep, noten of granen is een zeer indrukwekkend iets. De lange food dispensers vullen een wand en geven een uitstekende presentatie van jouw product. Vooral wanneer de dispenser gevuld is met een kleurrijk product.

Pick en mix
Wanneer je lange food dispensers naast elkaar plaatst met daarin verschillende varianten van een product kunnen jouw klanten een mix maken van bijvoorbeeld jelly beans, noten of granen.

Precieze hoeveelheid
Lange dispensers geven exacte porties. Zo krijgt de klant precies de hoeveelheid die gewenst is. Zelfs de grootste dispenser kunnen een precieze portie geven.

Bulkproduct
Wil je jouw dispensers tien keer per dag vullen. Lange dispensers zijn een goede en makkelijke manier om goed lopende en bulkproducten te verkopen. Zo hoef je niet meerder keren per dag bij te vullen.

Efficiƫnt gebruik van ruimte
Je gebruikt de hoogte van jouw winkel en dit helpt wanneer je niet veel ruimte of vloeroppervlakte hebt.

Een impressie
Hier zijn wat klanten die lange food dispensers gebruiken. De supermarket AH XL in Purmerend heeft een indrukwekkende jelly bean wand.
De pop-up store van Arla Skyr op het central station in Utrecht heeft een topping bar met dispensers van Food Dispense. Hier kun je jouw Skyr pimpen.

Wil je meer weten over onze lange food dispensers. Kijk dan hier.

.

2 gedachten over “Lange food dispensers zijn erg geliefd

  1. Graag zou ik willen weten wat een dispenser opstelling kost. Het gaat om een verswinkel . Het gaat om Noten en gedroogd fruit en eventueel een snoep hoek

    1. Beste Azoum,

      Hoe gaat het? Ben je al verder gekomen met jouw project? Laat het me eten aub als ik je kan helpen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.